subota, 3. siječnja 2009.

Towerblocks (DE)

Photobucket
Berlin je glavni grad Njemacke,poznat po mnogo cemu ali I u ne tako davno vrijeme postao poznat kao jako vazno mjesto za europsku punk scenu. To mjesto obiljezavaju razni festivali i bendovi,a medu njima i Towerblocksi. Sviraju mjesavinu streetpunka i oi!-a sa cesto smjesnim i sarkasticnim tekstovima o punk pokretu,nogometu,navijanju,zenama,razbijanju,tucnjavama,dosadi i alkoholiziranju.
Zasada su snimili 3 albuma i nedavno dodali jos 3 singlice,sa jednom nama zanimljivom pjesmom “No English Man At The Bar”, gdje su popljuvali engleze itekako i snimili spot kako igraju sa njima u ulogama Hrvatske i Engleske,reinkarnirajuci utakmicu kad smo engleze na wemblyu dobili 3:2.
Gitarist im takoder svira u Bad Co.Projectu, novom bendu vokala Suckera iz oxymorona,poput kojeg oni i zvuce,mozda vas podsjecaju takoder na discipline,business,stage bottlese,loikaemie i svima kojima su se svidjeli na ovom blogu wiens no.1 i styrian bootboysi preporucujem da si skinete ove punk navijace.
20.1.2009 sviraju u Zagrebu u klubu Time, zagrebacka potpora ce im bit Pigsty and the barrel squad, pa se nadam da se vidimo na vraskom showu! Zasada ovdje imate za skinut njihov zadnji cjeli album,pa uzivajte!
Myspace link: http://www.myspace.com/towerblocks
Muzika: Towerblocks – Having A Laugh Having A Say